IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 30 август 2023
Обновен: 07:34 | 12 май 2024

Хороскоп за 31 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 31 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 39,26,10,4,0,21

Телец
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Телците. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Възможно е да дадете пари на свои близки. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 16,25,37,34,43,2

Близнаци
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 29,19,40,27,24,45

Рак
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Късметът е с Вас и в любовта. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Прекалено напрегнати сте в работата си утре, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 34,5,19,3,2,40

Лъв
Утрешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Грижете се добре за здравето си. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Работата Ви изостава. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 38,6,26,20,13,0

Дева
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 41,37,18,38,23,43

Везни
Четвъртък не е еднозначен ден за Везните. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Най-добре ще е да посветите четвъртък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. За представителите на Везни се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 46,43,38,9,15,30

Скорпион
В четвъртък не се претоварвайте. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 19,3,0,18,31,1

Стрелец
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Четвъртък е особено благоприятен и успешен за контакти. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. В близките дни не очаквайте приходи. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 41,9,39,28,17,7

Козирог
Бъдете отговорни към своите постъпки. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще Ви зарадват приходи. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 42,3,25,11,37,41

Водолей
Четвъртък носи успех на Водолеите. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Парите няма да са Ви проблем. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 20,33,8,28,39,41

Риби
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Четвъртък предоставя на Рибите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 5,22,21,14,20,38

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна