IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 2 септември 2023
Обновен: 06:24 | 29 ноември 2023

Седмичен хороскоп за 4 – 10 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 4 – 10 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 42,6,5,39,28,25

Телец
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 7,8,5,27,15,35

Близнаци
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Има риск от главоболие. Имате приятни преживявания с любим човек. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 12,10,22,30,0,36

Рак
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на октомври. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 41,27,5,18,4,32

Лъв
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. За Вас започва нов творчески процес. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 0,23,34,33,39,30

Дева
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В края на седмицата се очертават парични приходи. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 22,0,31,20,3,7

Везни
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 6,7,36,18,42,40

Скорпион
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Някои ваши занимания стават източник на доходи. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 34,24,39,40,41,18

Стрелец
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 34,40,15,0,25,38

Козирог
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В живота Ви може да влязат нови хора. Здравето и тонусът Ви са отлични. Активно се заемате с реализирането на свой план. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 17,21,44,19,11,27

Водолей
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 25,31,8,29,18,44

Риби
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 31,1,26,15,24,11

Znacite.com

Коментари

Новини Варна