IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 5 септември 2023
Обновен: 16:25 | 17 май 2024

Хороскоп за 6 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 6 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда ще внесе известно вълнение сред Овните. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Общуванията Ви утре ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Добре ще e през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Бъдете дипломатични и тактични, Овни.
Щастливи числа: 44,22,41,20,34,19

Телец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 40,37,23,2,10,17

Близнаци
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Ярки любовни постижения. Ангажирани сте с парични въпроси. Не прекалявайте с похапването. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 23,7,10,5,14,11

Рак
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Не е разумно да вземате пари в заем. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 45,41,7,35,20,21

Лъв
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Много вероятно е утре да сключите важно за работата Ви споразумение. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 43,32,24,19,46,29

Дева
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 35,45,15,18,1,44

Везни
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Към парите също трябва да подходите разумно. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 5,27,33,41,21,42

Скорпион
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Възможно е да дадете пари на свои близки. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 5,22,45,2,40,17

Стрелец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. В интимния живот емоциите са смесени. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 43,12,32,24,2,26

Козирог
Утре сте с променливо настроение. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Работата Ви утре ще бъде натоварена, но ползотворна. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 33,13,41,25,6,27

Водолей
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. За търсещите работа сряда е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не е разумно да вземате пари в заем. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 30,22,36,24,41,17

Риби
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Възможно е да дадете пари на свои близки. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Отделете време за семейството си. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 14,20,9,25,21,27

Znacite.com

Коментари

Новини Варна