IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 9 септември 2023
Обновен: 22:04 | 10 декември 2023

Седмичен хороскоп за 11 – 17 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 11 – 17 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Идва вашето време. Някои ваши занимания стават източник на доходи. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Здравето и тонусът Ви са отлични. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 10,24,31,42,7,32

Телец
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, засега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 16,12,8,41,0,33

Близнаци
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Имате много поводи за вълнения. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Засега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата се очертават парични приходи. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 34,20,8,4,37,26

Рак
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. В края на седмицата се очертават парични приходи. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 6,28,24,8,11,18

Лъв
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 39,21,31,13,20,7

Дева
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В семейството Ви може да има болен. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 13,36,12,8,11,26

Везни
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Активно се заемате с реализирането на свой план. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 29,12,43,0,15,39

Скорпион
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на октомври. Активно се заемате с реализирането на свой план. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 33,23,12,9,36,44

Стрелец
Идва вашето време. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В личен план Ви предстоят интересни събития. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 35,26,31,45,22,3

Козирог
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В семейството Ви може да има болен. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 43,21,33,4,5,29

Водолей
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 3,15,34,17,8,13

Риби
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В работата си трябва да покажете професионализъм. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Имате приятни преживявания с любим човек. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 28,29,24,33,44,17

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна