IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 14 септември 2023
Обновен: 12:26 | 16 май 2024

Хороскоп за 15 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Септември сякаш изтича между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 28,33,27,18,40,13

Телец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Петък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Телец, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 0,14,46,3,37,42

Близнаци
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Бъдете сигурни, че нито едно нещо, с което се занимавате, няма да бъде напразно. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 5,17,33,0,26,36

Рак
Бъдете отговорни към своите постъпки. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Паричните Ви проблеми се решават успешно. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 28,12,35,30,4,3

Лъв
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Утре обърнете внимание на отношенията си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 10,35,3,37,28,8

Дева
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 16,21,20,31,25,43

Везни
В петък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. В петък се движете повече и планирайте срещи. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 20,1,43,21,22,26

Скорпион
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Петък е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 19,12,26,13,24,1

Стрелец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 9,13,31,4,18,36

Козирог
В петък за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 3,34,46,40,19,35

Водолей
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Водолеите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 4,26,22,29,12,1

Риби
Утрешният ден ще е силно активен. Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 14,0,11,4,25,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна