IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 17 септември 2023
Обновен: 08:11 | 25 юли 2024

Хороскоп за 18 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 18 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Понеделник носи успех на Овните. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Работата навън ще Ви освободи от домашните задължения. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 26,22,36,41,30,7

Телец
Утре имате куп неща за вършене. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 9,31,10,6,46,45

Близнаци
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 34,19,11,28,33,39

Рак
Понеделник носи успех на Раците. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Късметът е с Вас и в любовта. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 43,33,17,38,21,31

Лъв
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 27,42,32,18,41,17

Дева
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Разговорите за пари са трудни. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 3,17,19,8,15,23

Везни
Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Парите няма да са Ви проблем. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 26,22,35,5,34,0

Скорпион
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Късметът е с Вас и в любовта. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 5,16,23,45,10,31

Стрелец
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. В интимния живот емоциите са смесени. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 34,2,0,16,10,6

Козирог
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 8,26,41,30,29,36

Водолей
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. От неочаквано място може да получите пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 18,33,6,20,4,30

Риби
В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през утрешния ден. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 26,34,32,28,0,8

Znacite.com

Коментари

89g11g23g nlo ( преди 10 месеца )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна