IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 18 септември 2023
Обновен: 13:30 | 25 юли 2024

Хороскоп за 19 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 19 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 17,13,34,41,43,24

Телец
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Късметът е с Вас и в любовта. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 8,36,18,35,30,15

Близнаци
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. През вторник напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.
Щастливи числа: 16,21,0,37,12,18

Рак
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утре голяма част от Раците ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.
Щастливи числа: 19,14,10,33,32,35

Лъв
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Вторник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Объркани сте емоционално. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 19,41,28,25,39,1

Дева
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Дева. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 22,4,46,24,25,43

Везни
Вторник не е еднозначен ден за Везните. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утрешният ден ще е печеливш. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 43,44,8,0,9,25

Скорпион
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Ще Ви върнат голям заем. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 46,39,43,26,21,20

Стрелец
Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Объркани сте емоционално. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 16,26,13,45,7,27

Козирог
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Във вторник добре ще Ви се отразява плуването. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 30,1,7,0,41,25

Водолей
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. И Водолеите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 18,8,37,16,33,6

Риби
Вторник носи успех на Рибите. Бъдете внимателни в избора на партньори. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 34,11,8,3,45,28

Znacite.com

Коментари

Новини Варна