IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 21 септември 2023
Обновен: 03:51 | 2 май 2024

Хороскоп за 22 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 4,38,43,40,31,33

Телец
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Повечето от Вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 40,11,15,12,39,6

Близнаци
Утре сте с променливо настроение. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Утре обърнете внимание на отношенията си. Петък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 22,4,17,32,19,8

Рак
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 21,33,24,43,25,28

Лъв
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 28,9,36,31,30,26

Дева
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Изясняват се нещата и в любовта. Обърнете внимание на семейството си. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Не е разумно да вземате пари в заем. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 25,35,0,12,44,3

Везни
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Не е разумно да вземате пари в заем. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 34,4,25,23,19,46

Скорпион
Утрешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утрешният ден е за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 18,33,24,17,40,4

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Бъдете внимателни в избора на партньори. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 46,34,3,15,39,16

Козирог
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 43,41,5,13,35,21

Водолей
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Петък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 43,23,18,39,25,5

Риби
Петък е успешен ден за Рибите. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 44,37,1,46,7,29

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна