IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 22 септември 2023
Обновен: 17:45 | 11 декември 2023

Седмичен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
През седмицата от 25 септември - 1 октомври събитията, които предстои да се развият, ще ви донесат оптимизъм и като цяло не са изключени добри новини отблизо и далеч. Това ще бъде благоприятна седмица за различни проучвания, за учене, за интелектуално развитие и за общуване с хора от различни прослойки на обществото. Това ще бъде благоприятна седмица за правене на планове, както и за подредба на вашето работно място, работилница или личен кът в дома.
През тази седмица насочете вниманието си към хармонизирането на отношенията ви с хора, с които имате ежедневни семейни или професионални контакти.
Всички недоразумения или противоречия от последните седмици е добре да бъдат изчистени през тези седем дни. Не продължавайте да живеете в емоционален дискомфорт, който само ви вреди и затруднява развитието ви.
През тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с важни дела, свързани с документ или договор, което може да ви създаде временно притеснение или напрежение.
През седмицата ще организирате или присъствате на събиране или среща с роднини или с приятели.
През тези седем дни събитие свързано с роднина ще ангажира сериозно вниманието ви, както и да изиска някакъв разход на пари.
Една новина или предложение от страна на колега, съсед или клиент ще успее да ви заинтересува.
През тази седмица по-голямата ви емоционалност ще бъде причина за повече преживявания, желания и стремежи свързани с любовния ви живот. Някои конкретни събития ще ви дадат възможност да покажете чувствата си, по един естествен начин без преструвки.
През тази седмица определено ще сте много чувствителни, романтични, жадуващи любов и внимание.
През седмицата ще следите и коментирате различни събития свързани с хора, които живеят в друго населено място или държава. Избягвайте да създавате или разпространявате непроверена информация, базираща се на различни догадки.
Момчетата и момичетата ще се зарадват на новина или документ, който е бил притеснение или е създавал някаква неяснота през последните месеци.
Жените ще обмислят едно предложение или възможност да постигнат успех или развитие чрез някакъв документ или договор. Добро развитие ще имат вашите финансови отношения.
Мъжете ще преминат през специални седем дни, в които ще могат да постигнат реално развитие на свои планове и задачи.

Телец
Ще имате благоприятно време за планиране или осъществяване на пътуване, особено ако е на дълго разстояние. Това ще ви позволи да увеличите общите си познания и да разширите хоризонтите си, срещайки се с нови хора или посещавайки нови места.
През седмицата използвайте благоприятните влияния да реализирате планове и ангажименти свързани с пари. Запазете толерантност, дипломатичност и коректност в действията си.
Любовният ви живот ще бъде интересен, ако сте склонни към приключения. През седмицата ще имате възможност да създадете нови запознанства или ще преживеете приятни изненади с настоящия си партньор.
През седмицата вероятно ще ви се наложи да отложите разговор, поради желанието ви да избегнете неприятен спор или конфликт.
Контактите ви с колеги или с клиенти трябва да са изчистени от емоции или излишни коментари, прибързани обещания от ваша страна. Може да имате едни очаквания за отношенията си с тях, а ситуацията да се развие в съвсем различна посока.
Момчетата и момичетата ще са емоционални това ще ги прави склонни към романтични прояви, желание за интимност или пътувания (посещения) на нови или екзотични места. Може да използвате тази седмица за създаване на нова връзка. Избягвайте да я натоварвате още в самото начало с някакви специални очаквания. Развивайте новите си отношения стъпка по стъпка, ден за ден.
Настроенията и действията при мъжете изцяло ще зависят от техните финансови възможности или интереси. Не смятам, че ще бъдете комерсиални в отношенията си, но в никой случай няма да бъдете наивни или да разпилявате безсмислено времето и ресурсите си. Ще направите поне една среща или посещение, което да има връзка с ваши парични дела.
Жените ще се разочароват от една новина или отказ, нещо за което са имали положително очакване. Внимание ще изиска опазването на лични документи или информация. Някои недоразумения или неприятности в личните ви и семейни отношения могат да доведат до тяхното усложнение.

Близнаци
Ще имате благоприятно време за развитие на професионални или бизнес отношения. Това ще бъде благоприятно време за започване на преговори и подписване на договори.
През седмицата ще ви се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат проблеми или неприятности, които са ги поставили в затруднено положение. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който се влияе от събития свързани с интриги други злонамерени действия срещу тях.
През тази седмица самите вие ще трябва да се погрижите за любовния си или семеен живот и най-вече да игнорирате всякакви опити за вмешателство от страна на други хора. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и вие трябва да опазите или да се борите за това, което е важно за вас.
През тези седем дни ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща или презентация на неща, които са свързани с работата или с бизнеса ви.
В любовта може да бъдете тези, които ще посочват посоката на развитие на отношенията, които имате в момента.
Момчетата и момичетата ще вложат повече енергия в дела свързани с дома и семейството си. Възможно е това да има връзка с подобрения или ремонти в жилището, където живеете, с важно събиране в дома ви или друга някаква причина. Ще възникне конфликт със съученик, колега или приятел, поради емоционално недоразумение.
Мъжете ще трябва да се погрижат за собственото си здраве. Не пренебрегвайте неразположенията си. Избягвайте стресови ситуация или рискови действия. Отношенията ви с хората около вас ще изискат голямо търпение от ваша страна. Новите познанства през тези седем дни могат да предизвикат бърза среща, поради желанието да опознаете този човек отблизо, интереса, който имате към негова/нейна дейност и др.
Жените ще се фокусират върху осигуряване на финансовата си стабилност. Нестабилността през цялата година ви прави все по-внимателни към всичко свързано с пари. През тези седем дни може да получите информация, предложение или документ, които ще ви помогнат за изграждане на една по-ясна представа за вашите бъдещи ангажименти и цели. Не са изключени неочаквани пари през седмицата, но едва ли ще бъде някаква голяма сума.

Рак
Ще ви се наложи да вземете някои неотложни и важни решения, свързани с хора от семейството ви. Възможно е да поемете отговорността за изпълнението на ангажименти, които ще бъдат от важно значение за дома ви.
През седмицата мнозина ще преживеят среща със стари приятели или ще присъстват на събиране свързано с близък човек или с приятел.
Предстои ви да разберете за различни житейски събития и драми в живота на хора, които познавате.
През тези седем дни може да имате грижи с имот или с вещи от дома ви, които вече не използвате.
През тази седмица ще имате възможност да реализирате ваши планове, които касаят жилището, в което живеете, което ще се случи по най-добрия за вас начин.
През седмицата мнозина ще присъстват на събиране или обществено мероприятие, където може да станете свидетели на един неприятен конфликт или сблъсък.
Това ще бъде една благоприятна седмица за далечни пътувания или за такива свързани с конкретна работа.
Възможни са интересни и полезни за вас контакти, срещи с хора от друго населено място или държава.
Момчетата и момичетата могат да имат една лека, спокойна, безгрижна седмица. Всъщност през тези седем дни може да постигнете много, но преди всичко трябва да повярвате в собствените си сили и възможности. Не се поддавайте на съмнения или страх от рискове.
Мъжете ще бъдат много повече ангажирани с други родственици, отколкото със собственото си семейство. Лесно ще изпадате в притеснения и страхове за едно или друго. Влиянието на някои хора ще ви въздейства емоционално и няма да ви носи нужната стабилност и спокойствие. Внимание, но не и страх ще изискат финансовите ви дела през тези дни.
При жените са възможни контакти или събирания с роднини отблизо и далеч. По-скоро ще предпочитате комуникация по телефон, чрез писма или имейли, отколкото реални срещи. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансови документи, договори и споразумения.

Лъв
Ще възникне неочаквана ситуация, свързана с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги, която ще е бъде свързана с някаква драма, стресова ситуация най-вероятно в техния личен или семеен живот.
През тези дни ваши роднини или приятели ще направят живота ви доста сложен и проблематичен със своите действия и решения.
Ще бъде добре да внимавате с какви хора се срещате и да избягвате конфликтни личности.
През седмицата може да ви обърка или разстрои новина, свързана с жена, която познавате.
През седмицата ще преживеете напрежение във връзка с промени или други събития в работата или в бизнеса ви.
Не очаквам изненади лично за вас, затова се опитайте да намалите напрежението в ежедневието си!
Една от изненадите през тази седмица ще има отношение към ваша нова или стара приятелска връзка. Възможно е чрез ваши приятели ще възникнат интересни нови възможности или ще получите полезна за вас информация.
Седмицата може да се запомни с неочаквани срещи или събирания с неочаквано развитие.
Момчетата и момичетата ще прекарат по-голяма част от времето си с приятели с реални срещи или онлайн комуникация. Възможни са събирания, но внимавайте къде ги организирате и избягвайте събиране на големи групи. В дома ви ще имат нужда от вас!
Жените ще имат нужда от повече любов и топлина. Трудно ще ви бъде, ако живеете сами, но може да ви измъчва самота, дори и ако имате брачен партньор. Ще очаквате развитието на събитие, което ще бъде важно за вашето дете. Ще правите планове, но е много вероятно реалността да ви убягва.
Мъжете ще могат да постигнат важни резултати през тази седмица. Разчитайте в действията си на собствената си интуиция и на развитието на някои благоприятни за вас обстоятелства. Контактите и действията ви през тези седем дни ще бъдат много важни и ще определят някои ваши успехи или неуспехи дори през следващия месец.

Дева
Ще възникне напрегната, конфликтна ситуация на работното ви място или такава, свързана с някаква институция.
През тези седем дни ще имате благоприятно време за приключване на стари ангажименти, които са важни за семейството ви.
Тази седмица ще се запомни с различни събития свързани с роднини и приятели от близо и далеч. Не всичко ще ви радва, но и не ви очакват големи проблеми.
През тези седем дни ще търсите начини да разрешите битов проблем, проблем с техника, имот и др. Вероятно ще се нуждаете от професионалист или ще трябва да си осигурите достатъчно финансови ресурси за подобни действия.
През седмицата ще сте нетърпеливи или ще смятате, че се товарите с много задачи, което може да създаде напрежение в отношенията ви с хора, които живеят с вас.
През тази седмица ще бъдете нетолерантни към хора, които ви пречат да реализирате плановете си, така както вие искате. Евентуалните неприятности, които подобни действия могат да предизвикат, ще имат някаква връзка с пътуване, транспорт с хора от различни места.
Мнозина ще организират събиране в дома си или ще присъстват на такова свързано с роднини.
Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж, сватба, кръщене или празнуване на юбилей.
Момичетата и момчетата ще са впечатлени от разговор, който им предстои да проведат през тези седем дни. Възможно е той да бъде свързан с роднина или приятел, съученик или съсед. Конфликтите през тези седем дни ще са на емоционална основа, ще са свързани с ваши нереализирани очаквания, съперничество в романтични отношения и др.
Мъжете да избягват всякакви прояви на егоизъм, самоизолиране от активен социален или семеен живот. Истинските приятели или хората, които ви обичат ще разберат, че това е временно състояние, в което се намирате в момента. Все пак не натоварвайте другите хора с емоционалните си настроения и хапливите си коментари. В личния ви живот ще възникне събитие, което ще бъде повод за малка радост или победа в една ваша лична битка.
Жените ще се наложи да поемат по-големите отговорности за различни семейни дела и задачи. Контактите ви с хора от кръга ви роднини, ще бъдат продуктивни за вас. Седмицата може да се запомни с емоционално събитие, свързано с момиче или с млада жена.

Везни
Може да ви натоварят малко повече битови или имуществени проблеми, отговорности и грижи свързани с тях.
През тези дни също така ще ви се наложи да бъдете съпричастни към неприятностите или проблемите на близки хора. Възможно е да възникне необходимост от пътуване по семейни причини.
През тези седем дни ще проведете интересни и полезни за вас разговори, ще обсъждате различни бъдещи ангажименти.
През тази седмица мнозина ще се наложи да се погрижат за свое старо здравословно заболяване. Вероятно ще възникне необходимост от диета, терапия или друго специализирано лечение.
През седмицата има голяма вероятност да забравите или да изгубите нещо. По-скоро това ще бъде кражба, злоумишлено действие от страна на друг човек, който ще използва вашата разсеяност или наивност.
През тази седмица ще обсъждате с приятели различни възможности за допълнителни доходи, подобряване на финансовата ситуация и др.
Като цяло това ще бъде една интересна, но изпълнена с различни ангажименти седмица. За съжаление не всички събития ще ви донесат положителни емоции. Затрудненията, където възникнат такива, не бива обаче да създават меланхолични настроения или депресия.
Момичетата и момчетата ще преживяват много емоционално всяка неприятност, противоречия в отношенията или нелоялност. Ще сте склонни да се взирате в един проблем, без да виждате променящите се обстоятелства в цялата тази ситуация. В дома ви мнозина ще имат нужда от вас или предстои важно събитие с роднини.
Мъжете ще имат странно преживяване или съновидение, което няколко дни ще ангажира вниманието им с различни въпроси, свързани с причината или смисъла на тези събития. Среща или разговор, който ще възникне през седмицата може да ви помогне да намерите някои отговори. Изненадата за вас през тези седем дни ще е свързана с пари.
Жените ще очакват развитието на събития, в които са вложили време, ресурси и надежди. Това ще бъде важна седмица за вас, защото ще определи посоката ви на развитие до края на годината. Моментите на тъга могат да бъдат свързани с минали загуби на близки хора или изпуснати шансове в живота.

Скорпион
Ще ви се даде едно интересно време за пътувания, дори те да са на кратки разстояния, или свързани с работата ви.
През тези седем дни любовният ви и семеен живот ще бъде в основата на интересни събития и преживявания.
На мнозина ще им се наложи да вземат важни решения, поради възникването на нова възможност за развитие на важен план или идея.
В повечето случаи те ще касаят вашето семейство или роднини.
Седмицата ще благоприятства семейно събиране или сватбено тържество.
Тези от вас, които в момента нямат партньор до себе си, ще могат да очакват събития, свързани с едно ново начало, което ще ви зареди с надежда за по-добри времена.
През седмицата вероятно ще възникнат грижи или неочаквани ангажименти свързани с дете.
През тази седмица са вероятни новини или събития, свързани с бременност или с раждане на дете.
Различни по значение за вас новини допълнително ще украсят емоционално вашата седмица.
Момичетата и момчетата ще запомнят седмицата с приятни преживяване или среща. Някои събития определено ще съумеят да повдигнат духа ви.
През тези седем дни ще имате възможност да определите в голяма степен своето професионалното развитие, какво искате да учите, къде и какви искате да бъдете. Избягвайте масови събирания или хора, които проявяват симптоми на настинка или друго заболяване.
Важен проект за мъжете или начинание в работата може да промени живота ви или да ви даде важен житейски и професионален опит. Като цяло тази седмица ще маркира някои важни моменти във вашата кариера или бизнес. Възможно е посещение в институция, което не носи изненади със себе си. Ще имате разговор относно реализация на негова идея или план за бъдещето.
Жените ще изчакат развитието на някои събития, които в повечето случаи ще имат връзка с роднина, приятел, колега и т.н. Интересна и ползотворна седмица, с възможност да получите по-голяма яснота за положението си до края на годината. Вложете желание, амбиция и воля в реализация на важни за вас дела - това е вашето време!

Стрелец
Психически ще ви натоварят проблеми или грижи, свързани с близък човек от здравословен, професионален, финансов или друг някакъв характер.
През седмицата ще имате общи действия или ангажименти предимно с жени. Вероятно тези ваши дела ще имат връзка със семейството ви или със собствената ви работа.
През тази седмица бъдете внимателни с разходите за покупки. Проверявайте добре примамливите оферти свързани с отстъпки, промоции или сезонно намаление.
През тези седем дни бъдете внимателни, когато сте на обществени места. Пазете личните си вещи и пари от кражба или загуба поради разсеяност.
Тази седмица ще преживеете разочарование свързано с новина или предложение, които ще получите със закъснение или в неподходящ момент.
През тези дни ви предстои среща или събиране с роднини или с близки приятели по важен за тях повод.
Ще преживеете няколко интересни събития в семейството си, които ще се запомнят с различни емоционални моменти.
Ще имате интересни или странни сънища, свързани с човек, който е в Отвъдното.
Седмицата може да ви донесе по-добри доходи или поне възможност да си осигурите такива.
През тази седмица не търсете сляпо нови познанства или контакти. Ще бъде добре да се концентрирате върху комуникацията с ваши стари приятели и познати.
През тези дни ще имате интересни идеи за промени на интериора в дома си. Възможни са покупки за дома, но едва ли ще направите големи разходи. Не са изключени дребни ремонти или подобрения.
Момчетата и момичетата ще проявят по-голям оптимизъм за бъдещето си през тази седмица, като за това ще има конкретни причини. Разговори или общи действия с близки хора и приятели ще имат важно и положително значение за вас. Някои грешки от миналото ви има опасност да се повторят отново през тези седем дни.
Жените да избягват нечестни хора и такива с лоша репутация. Самите вие избягвайте хитрости или манипулативни действия, които като бумеранг ще се обърнат срещу вас. Приятелствата ви ще трябва да бъдат преценени внимателно и да не се страхувате от една наложителна раздяла. Добро развитие ще имат професионални или бизнес дела, от които очаквате приходи през тази седмица.
Мъжете ще са склонни към забавления, ще търсят приятни преживявания в дома си или извън него. Може да имате и конкретни поводи за празнуване. За съжаление през седмицата една неприятна новина ще успее да ви разстрои, независимо че касае човек, когото познавате лично. Някои раздели в живота ни са част от житейския ни път, и всяка минута е движение напред и никога нищо не се връща назад.

Козирог
Внимание ще изискат събития или разговори във вашия дом или в кръга ви от роднини. Вероятно нещо ви убягва или някой иска да ви заблуди относно конкретна ситуация в личния си живот.
През седмицата ще имате важни и отговорни дела или срещи с хора отблизо и далеч.
Не очаквам да възникнат изненади в планирането на подобни събития и най-вероятно всичко ще се реализира така, както вие планирате.
Тази седмица ще ви вълнуват новини или събития, свързани с дете или с млад човек от семейството ви.
Развитието на различните събития през тази седмица ще са свързани с преминаването от един етап на развитие за вас и преминаване към друг, което не означава, че ще се случи в рамките на тази седмица. Това определено е един по-дълъг процес, свързан с появата на нови възможности, хора и обстоятелства в живота ви.
През тази седмица ще имате възможността да се облагодетелствате от неща, които не са били преди важни за вас или не са били ваш приоритет.
Момчетата и момичетата ще преминат през важни и успешни дни, стига да не мързелуват пред телевизора или компютъра. Мислете как най-добре да се възползвате от възможностите, които ще се появят за вас през този период. Възможни са леки здравословни неразположения, настинки, зъбобол и др. Тези от вас, които са пред изпити или важна промяна в живота си, може да преминат през трудна безсънна седмица.
Жените ще следят внимателно обществените и политически новини. Ще имате интересна, динамична и полезна за вас кореспонденция или комуникация с хора от различни разстояния. Ще ви бъде приятно да разговаряте с хора, с които имате общи цели в живота, което не означава, че няма да имате различия с тях.
Мъжете ще са емоционални, склонни към свръхчувствителност в действията си. През тази седмица по един или друг начин ще бъдете част от събитие, свързано с дете в семейството на ваши приятели или роднини. Някои събития или преживявания от близкото минало, свързани с ваши приятели, с тяхното семейство, брак или любов, отново ще бъдат актуални.

Водолей
Ще възникнат разходи или ангажименти, свързани с документи важни за дете или млад човек от семейството ви.
През тези седем дни ще имате очаквания за събития или срещи, свързани с хора, които са ваши роднини, колеги или началници. Развитието на плановете ви ще зависи в голяма степен именно от тези действия, които ще ускорят или променят тяхното развитие.
Възможно е през тази седмица да получите предложение за едно ново начинание, което ще ви накара добре да обмислите своето решение преди да дадете отговор. Всичко изглежда примамливо, но доколко е реално изпълнимо е друг въпрос.
През седмицата ще трябва да проведете разговори с дете или с млади хора, относно тяхното бъдеще, образование или развитие на заложби, които притежават. Подобни разговори могат да се развият неочаквано благоприятно за вас и дори да успеете да предизвикате една откровена изповед за неща, за които не сте имали смелост и време да говорите.
През седмицата ваш приятел ще сподели новина за успех или друго събитие, което има особено значение за неговия или нейния живот.
Момичетата и момчетата ще преживеят емоции, свързани със събирания, пътувания из околностите на мястото, където живеят и др. Ще ви привличат по някакъв начин новите познанства, но дали ще бъдат дълготрайни, е строго индивидуална прогноза.
Мъжете ще очакват различни новини, важна за личния или професионалния им живот информация, както и развитието на събития с особено значение. Седмицата може да бъде запомнена с емоционално преживяване свързано с роднина или приятел. Тези от вас, които имат дете или внуче, ще имат повод за радост или преживяване на неочаквани емоции.
Жените ще преминат през съдбовно време, в което могат да приключат с един етап на развитие или с важни ангажименти и да поставят началото на нови важни неща в живота си. Това ще бъде благоприятна седмица за вземане на важни решения, за контакти със съдебна или юридическа институция и др. През седмицата ще обмисляте някои нереализирани ваши планове и идеи и вероятността от тяхната успешна реализация на този етап от живота ви.

Риби
Ще сте необичайно общителни, отворени за различни контакти или действия с хора от различни разстояния.
През тези дни ще имате полезни за вас разговори, свързани с реализацията на бъдещите ви планове.
Вероятно сега ще планирате важни разходи или срещи с хора, от които ще зависи изпълнението на вашите дела.
През тази седмица желанието ви да постигнете един успех може да ви изкуши да използвате хитрост или да направите опит да манипулирате някого. Дори да постигнете успех, той няма да продължи дълго време.
През седмицата ви предстои разговор или среща с човек, който преживява силен стрес поради събития в дома или в работата си. Тази житейска драма е с неясно развитие в бъдещето.
Мнозина ще предприемат непланирано пътуване с най-различна цел: по семейни причини, с цел отдих и др.
През тези седем дни ви предстои ви преживеете неочаквано събитие с приятели, което касае техния личен или семеен живот.
През тази седмица има вероятност малко прибързано да се зарадвате за нещо, което ще се окаже не толкова важно, перспективно или трайно.
Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи или на благоприятно развитие на паричните ви дела.
В любовта ще търсите сигурност в отношенията си и стабилност в положението на партньора си. Ако тези неща липсват, то и бъдещето на вашите отношения може да се окаже кратко.
Момчетата и момичетата ще имат очаквания за отговор на тяхно предложение или покана. Нещата ще се развият бавно, но проявете търпение, няма да загубите. Това ще бъде достатъчно динамична седмица по отношение размяна на съобщения или информация с приятели или любими хора отблизо или отдалеч.
Мъжете ще търсят смисъл в думите и действията на роднини или колеги, които напоследък се държат странно или непредсказуемо. Не мисля, че има причина за безпокойство, но ако това наистина ви създава дискомфорт, седнете и разговаряйте за нещата, които ви притесняват. През тази седмица ще имате възможност да повишите леко паричните си приходи.
Жените ще преминат през седмица на неочаквани възможности, преживявания и срещи. Това ще бъде едно чудесно време за тези от вас, които успеят да видят извън прозореца на своя дом, далече, далече в бъдещето си.

astro.velida.net

Коментари

Новини Варна