IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 26 септември 2023
Обновен: 06:10 | 4 май 2024

Хороскоп за 27 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Важен ден за печалба. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 36,12,23,7,24,11

Телец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Изясняват се нещата и в любовта. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 16,23,29,15,45,14

Близнаци
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. В сряда ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 0,18,10,26,21,46

Рак
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 25,16,7,22,38,45

Лъв
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в сряда да се захващате с това. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 21,24,2,1,25,28

Дева
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 43,36,40,25,32,0

Везни
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Сряда е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 2,4,23,27,40,13

Скорпион
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 31,18,43,7,23,10

Стрелец
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 45,4,33,46,0,36

Козирог
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Козирозите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява. Става въпрос за смяна на работата. Утре е ден за домашни дела. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 21,27,22,13,46,37

Водолей
Сряда ще внесе известно вълнение сред Водолеите. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 30,37,12,27,17,24

Риби
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Рибите през утрешния ден. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 11,14,12,8,26,34

Znacite.com

Коментари

Миро ( преди 7 месеца )
Вие хора правите най-добрите и точни хороскопи! Евала!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна