IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 29 септември 2023
Обновен: 07:06 | 2 май 2024

Хороскоп за 30 септември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 30 септември 2023 (Всички зодии)

Овен
В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 3,18,41,25,8,43

Телец
Утре имате куп неща за вършене. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Утре определено не Ви е ден за харчене. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 33,2,22,1,30,20

Близнаци
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бъдете внимателни при работа с пари. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 31,18,19,11,32,27

Рак
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Малко по-нервен е утрешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 45,44,27,11,26,15

Лъв
Събота носи успех на Лъвовете. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Утре обърнете внимание на отношенията си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. През събота може да сте затрупани с работа и да Ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 18,20,16,14,10,0

Дева
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Събота ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Дева, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 39,45,31,20,13,46

Везни
Събота носи успех на Везните. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Анализирайте задачите си. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 18,36,2,27,23,26

Скорпион
Утре имате куп неща за вършене. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Ако не друго, сетете се, че е събота.
Щастливи числа: 42,8,46,44,3,39

Стрелец
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Добре би било да се погрижите за здравето си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 40,27,30,20,35,33

Козирог
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в събота да се захващате с това. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 5,24,42,2,21,4

Водолей
Събота ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ако не друго, сетете се, че е събота.
Щастливи числа: 45,20,36,40,3,38

Риби
Събота може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Бъдете активни в спорта. А и нужно ли е да свършите всичко утре?
Щастливи числа: 13,24,42,40,30,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна