IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 4 октомври 2023
Обновен: 23:11 | 4 май 2024

Хороскоп за 5 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Имате пари, не търсете повече. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 16,18,23,32,11,5

Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 34,1,29,12,5,30

Близнаци
Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Малко по-нервен е утрешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Анализирайте работата си, за да се справите. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 39,30,11,4,42,23

Рак
Четвъртък ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 3,46,0,43,8,31

Лъв
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Четвъртък е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 6,21,5,42,22,17

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Анализирайте действията си. И Девите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения, но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 15,28,35,36,7,17

Везни
В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 15,44,37,11,30,8

Скорпион
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 18,4,38,11,39,40

Стрелец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Обърнете внимание на здравето си. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. В четвъртък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 3,45,9,0,36,27

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Не прекалявайте с похапването. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 43,2,6,23,34,46

Водолей
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Утрешният ден ще е печеливш. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 46,18,13,19,36,42

Риби
Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно вместо да мислите за чуждите грешки. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 23,38,39,1,22,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна