IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 7 октомври 2023
Обновен: 14:18 | 5 май 2024

Седмичен хороскоп за 9 – 15 октомври (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 9 – 15 октомври (Всички зодии)

Овен
Не подценявайте интуицията си. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Здравето и тонусът Ви са отлични. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова романтична обвързаност. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 44,39,43,18,1,24

Телец
Не подценявайте интуицията си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в октомври, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 36,34,22,35,23,12

Близнаци
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 27,12,0,1,40,10

Рак
Не подценявайте интуицията си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В работата си трябва да покажете професионализъм. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 21,23,44,12,26,37

Лъв
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 46,6,43,11,28,20

Дева
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Възможно е да се почувствате самотни. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 1,41,39,31,8,13

Везни
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В семейството Ви може да има болен. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Нервната Ви система е претоварена. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 39,10,7,31,27,1

Скорпион
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 5,46,15,16,27,14

Стрелец
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Възможно е да се почувствате самотни. Грижете се за здравето си. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В бизнеса Ви може да има промени. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 3,32,31,19,33,4

Козирог
В петък ще настъпи нов период за октомври – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В бизнеса Ви може да има промени. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В здравословен план ще бъдете добре. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 23,5,2,12,41,7

Водолей
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В работата си трябва да покажете професионализъм. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 44,13,17,25,36,33

Риби
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 4,28,5,26,3,18

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна