IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 12 октомври 2023
Обновен: 14:01 | 29 април 2024

Хороскоп за 13 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 31,23,10,33,25,46

Телец
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Парите няма да са Ви проблем. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 2,28,25,19,31,9

Близнаци
В петък за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 11,45,7,37,15,12

Рак
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Анализирайте задачите си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 42,28,32,10,7,22

Лъв
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Добре би било да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 16,2,42,19,40,32

Дева
Утрешният ден ще е силно активен. Петък е успешен ден в значителна степен за Девите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Намерете сили да завършите работата си до обед. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 43,27,33,17,12,18

Везни
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Везни - работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 44,13,0,11,4,6

Скорпион
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 12,35,23,43,8,15

Стрелец
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Голяма част от Стрелците са завладени от мисълта за материални загуби. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 14,22,8,24,45,21

Козирог
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Парите придобиват друг смисъл за вас. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 41,46,15,5,13,30

Водолей
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 42,26,29,22,2,6

Риби
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете внимателни при работа с пари. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 33,41,44,20,14,7

Znacite.com

Коментари

11g 23g 89g nlo ( преди 6 месеца )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна