IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 15 октомври 2023
Обновен: 13:36 | 5 май 2024

Хороскоп за 16 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 1,42,9,32,24,0

Телец
Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Обърнете внимание на здравето си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 35,20,41,44,28,2

Близнаци
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 4,40,15,0,12,37

Рак
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 34,4,44,14,43,30

Лъв
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Обърнете внимание и на хората в дома си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 14,44,5,25,1,9

Дева
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 42,23,32,16,38,35

Везни
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ще Ви върнат голям заем. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 22,8,37,16,15,2

Скорпион
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 10,22,36,35,38,42

Стрелец
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Анализирайте задачите си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени, свързани с финансовата Ви стабилност. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 19,29,36,30,44,32

Козирог
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утре е ден за домашни дела. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 14,27,21,34,22,23

Водолей
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 26,42,2,9,10,19

Риби
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа, по-добре изобщо не се захващайте. Всичко в крайна сметка опира до парите. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 46,19,33,11,15,1

Znacite.com

Коментари

Новини Варна