IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 22 октомври 2023
Обновен: 02:40 | 4 май 2024

Хороскоп за 23 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 23 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Завършете започнатата работа. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.

Щастливи числа: 20,21,9,37,23,34

Телец

В понеделник не се претоварвайте. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Всичко в крайна сметка опира до парите. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Щастливи числа: 40,11,34,33,12,23

Близнаци

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. С важна среща е свързан понеделник и то може би повече от една.И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Щастливи числа: 11,24,17,4,22,15

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Щастливи числа: 4,10,14,28,0,36

Лъв

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Понеделник е изненадващ с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Щастливи числа: 23,4,13,12,43,35

Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Парите няма да са Ви проблем. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Щастливи числа: 46,14,31,16,0,7

Везни

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Щастливи числа: 0,22,4,1,26,44

Скорпион

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Объркани сте емоционално. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Щастливи числа: 29,45,8,20,42,30

Стрелец

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Объркани сте емоционално. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Щастливи числа: 32,21,2,45,43,0

Козирог

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Щастливи числа: 13,14,9,29,45,3

Водолей

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Обърнете внимание и на хората в дома си. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Щастливи числа: 33,0,9,12,18,44

Риби

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Утре вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Утре дайте инициативата на другите.

Щастливи числа: 41,7,35,0,4,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна