IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 24 октомври 2023
Обновен: 20:36 | 4 май 2024

Хороскоп за 25 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Към парите също трябва да подходите разумно. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 15,11,22,26,40,2

Телец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 11,28,40,25,23,37

Близнаци
Сряда ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 44,20,25,14,36,38

Рак
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 32,6,7,13,9,31

Лъв
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 36,26,1,4,22,40

Дева
В сряда се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 27,29,23,14,38,42

Везни
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Избягвайте рискови операции с пари. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 39,27,46,37,43,12

Скорпион
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Скорпион. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 24,35,41,14,44,5

Стрелец
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 25,30,20,34,35,39

Козирог
Сряда е успешен ден за Козирозите. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Сряда е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 16,37,27,24,4,41

Водолей
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Утре Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 24,11,34,31,40,19

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете внимателни при работа с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 10,44,37,27,21,1

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна