IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 27 октомври 2023
Обновен: 18:49 | 3 май 2024

Хороскоп за 28 октомври 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 октомври 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 15,34,45,20,9,24

Телец
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Телец - работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 11,15,16,27,31,34

Близнаци
Утрешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 31,40,18,25,3,15

Рак
Утре сте с променливо настроение. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Едва ли ще Ви свърта на едно място.По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 12,28,6,35,20,16

Лъв
В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през утрешния ден. Бъдете сигурни, че нито едно нещо, с което се занимавате, няма да бъде напразно. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Важен ден за печалба. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 16,8,17,20,2,22

Дева
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 18,32,10,6,20,11

Везни
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижете се за спокойствието си. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Везните през утрешния ден. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 19,30,45,46,10,41

Скорпион
Утрешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Добре би било да се погрижите за здравето си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 18,6,19,8,12,40

Стрелец
Събота ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 28,43,42,4,21,2

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 20,27,17,18,26,32

Водолей
Утре имате куп неща за вършене. Събота Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 32,26,33,21,31,20

Риби
Събота може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 15,14,40,21,34,24

Znacite.com

Коментари

Новини Варна