IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 16 ноември 2023
Обновен: 12:54 | 4 май 2024

Хороскоп за 17 ноември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 ноември 2023 (Всички зодии)

Овен
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Петък е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Овните. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 10,34,33,44,46,1

Телец
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете внимателни в избора на партньори. Малко по-нервен е утрешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 14,38,36,9,11,30

Близнаци
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Петък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Утре ще трябва да споделите чувствата си. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 36,8,33,6,23,17

Рак
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Объркани сте емоционално. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 0,34,11,20,17,36

Лъв
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Парите придобиват друг смисъл за вас. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 42,35,46,8,44,30

Дева
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Отделете време за семейството си. Грижете се добре за здравето си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 25,18,4,3,2,29

Везни
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 10,22,31,6,16,19

Скорпион
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Петък предоставя на Скорпионите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Петък е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 43,17,39,46,10,8

Стрелец
Утрешният ден Ви носи известно настроение. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 43,35,17,8,27,20

Козирог
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 32,3,14,21,9,43

Водолей
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В петък обаче не предприемайте нови инициативи. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 38,17,9,44,11,40

Риби
Утрешният ден Ви носи известно настроение. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 34,21,6,16,20,41

Znacite.com

Коментари

Новини Варна