IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 6 декември 2023
Обновен: 16:37 | 26 юли 2024

Хороскоп за 7 декември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 декември 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Бъдете внимателни в избора на партньори. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Анализирайте задачите си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 34,24,2,16,15,33

Телец
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Грижете се добре за здравето си. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 35,0,25,30,14,43

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 20,39,31,8,1,30

Рак
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Някой от представителите на зодия Рак други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Отделете време за семейството си. Изясняват се нещата и в любовта. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 14,27,0,26,9,28

Лъв
Утрешният ден ще е силно активен. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Определено ще сте за пример в работата. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 26,16,46,3,0,21

Дева
Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 28,39,45,20,44,16

Везни
Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Везните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Парите няма да са Ви проблем. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 12,39,36,43,44,33

Скорпион
Бъдете отговорни към своите постъпки. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 39,46,37,28,27,38

Стрелец
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В четвъртък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 37,20,13,15,23,14

Козирог
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Ще Ви зарадват приходи. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 29,24,28,7,38,6

Водолей
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Грижете се добре за здравето си. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 18,45,14,10,7,17

Риби
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Утре вечер се посветете на семейството си. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.
Щастливи числа: 15,0,9,21,7,31

Znacite.com

Коментари

Новини Варна