IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 11 декември 2023
Обновен: 01:56 | 3 май 2024

Хороскоп за 12 декември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 декември 2023 (Всички зодии)

Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Ярки любовни постижения. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която Ви интересува. Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 45,13,31,42,41,27

Телец
Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 43,32,7,18,21,15

Близнаци
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Във вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. Повечето от Вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 5,13,34,23,17,45

Рак
Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 40,34,6,35,23,30

Лъв
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Обърнете внимание на здравето си. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 38,18,28,40,46,5

Дева
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 23,8,5,7,26,35

Везни
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 30,18,29,3,24,8

Скорпион
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 5,3,30,39,18,19

Стрелец
Вторник ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 1,26,21,29,32,40

Козирог
Във вторник за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Ще Ви зарадват приходи. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 42,29,30,46,2,0

Водолей
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утре голяма част от Водолеите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание.Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре ще трябва да споделите чувствата си. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 24,35,33,30,22,29

Риби
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 23,43,25,45,39,5

Znacite.com

Коментари

Новини Варна