IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 18 декември 2023
Обновен: 22:54 | 1 май 2024

Хороскоп за 19 декември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 19 декември 2023 (Всички зодии)

Овен
Във вторник за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега, ще бъдат успешни. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Вторник е успешен ден в значителна степен за Овните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 8,21,25,22,31,41

Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Вторник е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 30,4,11,42,29,26

Близнаци
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Разговорите за пари са трудни. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 40,14,36,13,33,39

Рак
Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 43,30,18,0,5,7

Лъв
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Утрешният ден  не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 25,37,2,27,7,38

Дева
Вторник ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Вторник е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 1,3,25,16,20,19

Везни
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Очаква Ви нова любов. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 42,24,46,6,8,41

Скорпион
Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 9,44,37,21,27,0

Стрелец
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Работата Ви ще получи висока оценка. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 1,22,43,0,17,20

Козирог
Във вторник не се претоварвайте. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 20,38,10,9,33,16

Водолей
Вторник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Утре определено не Ви е ден за харчене. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 6,19,2,40,0,12

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 37,1,35,18,7,3

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна