IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 19 декември 2023
Обновен: 00:05 | 3 май 2024

Хороскоп за 20 декември 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 20 декември 2023 (Всички зодии)

Овен
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 31,29,40,30,6,34

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Сряда Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 4,16,6,29,43,12

Близнаци
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 41,34,19,5,25,36

Рак
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 32,35,19,21,40,42

Лъв
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 38,9,18,15,13,19

Дева
Сряда не е еднозначен ден за Девите. Сряда е особено благоприятен и успешен за контакти. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Ярки любовни постижения. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 1,36,27,31,18,20

Везни
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Имате работа, която не бива да отлагате, ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 22,20,1,39,40,30

Скорпион
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Скорпион. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 13,19,35,33,27,17

Стрелец
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 44,17,11,32,33,30

Козирог
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази сряда. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. С малко пари можете да постигнете много. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 43,26,11,0,27,36

Водолей
Сряда не е еднозначен ден за Водолеите. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утрешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 13,3,4,15,2,20

Риби
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 18,40,20,24,16,9

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна