IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:00 | 31 декември 2023
Обновен: 04:35 | 17 май 2024

Годишен хороскоп за 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Годишен хороскоп за 2024 (Всички зодии)

Овен
Вие сте огнен знак, който винаги е готов за каквито и да е предизвикателства, които животът носи, така че и тази година не е по-различна. Поемете инициативата и бъдете тези, които ще завладеят света!

Вие се захранвате с бързо развиващата се енергия от Вашата динамична силна планета Марс и 2024 г. започва с тази агресивна планета в Стрелец, зодията на приключенията и знанията. Едно пътуване по света би било невероятно преживяване за Вас, носещо ценни познания. Ще трябва да минат още няколко месеца, до края на юни, за да достигне Марс най-доминантната си позиция във Вашия знак, където и ще остане за следващите два месеца. Победата е Ваша главна цел, а Вие определено не търпите загуба!
Слънцето посещава Вашия знак от средата на март до средата на април, затова честит рожден ден, смели, вдъхновяващи Овни! Можете ли да усетите постепенно увеличаващото се очакване към нещо невероятно? Сега сте в стихията си, така че за следващия месец сте истински войн (особено що се отнася до състезания). Вие унищожавате всичко по пътя си и с ентусиазъм се правите всичко възможно да постигнете целите си. Всеки, който се осмели да застане на пътя Ви, сега трябва да внимава – не толерирате по никакъв начин черногледи хора.
Раненият Хирон е във Вашия знак през цялата година, което води до голяма личностна криза. Хирон оспорва самата идея за това, в което вярвате и което сте, и Ви кара да се чудите дали сте на правилния път за постигане на целта в живота си. Най-лошото от този транзит може да Ви накара да се усъмните дали дори имате право на съществуване. Добрата новина е, че ретроградният цикъл на Хирон от началото на юли до средата на декември Ви помага да преоткриете отново огнената сила на Овена и да разберете защо сте подценявали себе си толкова много. Приемете възможности за духовно изцеление сега.

Телец
Любовта Ви към добрия живот Ви мотивира да постигнете няколко страхотни неща през тази година!

Венера, богинята на любовта и парите, управлява Вашата зодия и започва годината в експерименталиста Водолей (Дева в Риби 01.01), а Вие сте отворени към нови идеи както в сферата на любовта, така и в тази на финансите. Въпреки това, Вие се чувствате по-удобно, когато тя навлиза в знака Ви от началото на март до началото на април и след това се завръща отново в Дева в края на октомври. Удоволствието и страстта се сливат, за да можете да се насладите на изтънчените неща в живота. Единственият ретрограден период на Венера е от средата на май до края на юни, когато тя пътува през любопитните Близнаци и Ви кара да изпитате всички страни на любовта и парите. Макар и да сте от хората, които не биха могли да живеят без нито едно от двете, ще Ви бъде интересно да осмислите алтернативата.
Слънцето прекарва време във Вашия обичащ уюта земен знак между средата на април и края на май, затова, честит рожден ден, лоялни Телци! Готови сте да работите здраво, в замяна на удоволствията, които Ви предлага животът – особено красотата и изобилието. Няма защо да се извинявате за това, че обичате красивите неща – голяма част от Вас е това, което Ви кара да успеете. Сетивата Ви се пробуждат и се влюбвате в гурме храната, хубавото вино, скъпите парфюми, луксозните материи и красивите картини.
Не забравяйте, че Уран, планетата на промяната, се движи успоредно с уравновесения Ви знак през цялата година и предизвиква резки промени в много сфери. Макар да е ретрограден само до 10 януари, той се завръща отново в ретрограден цикъл от средата на август до края на годината. А това, което значи за Вас, Телци, е, че трябва да започнете да свиквате с промените. Знаем, че не са най-силните Ви страни, но широкоскроеността и гъвкавостта ще Ви помогнат да преодолеете трудните моменти в този прогресивен транзит.

Близнаци
Постарайте се да изградите по-силна връзка със себе си и с другите през тази година.

Меркурий е Вашата планета, която Ви кара да мислите логично и да възприемате добре, и като една от най-бързо предвижващите се планети тя може да променя бързо зодиакалните знаци. Изглежда всички внимават със страховитите ретроградни цикли на Меркурий и точно защото той Ви управлява, трябва да внимавате още повече. Не че ще позволите да Ви забавят прекалено много, но тази година трите периода 06.02. – 09.03, 17.06 – 11.07 и 13.10 – 02.11 са дати, за които трябва да внимавате. Също така е важно да отбележим, че всички ретроградни преминават през емоционалните водни знаци, което значи, че трябва да намалите темпото, когато се изправяте срещу препятствия като недобра комуникация, неразбирателство и несъответствия.
Слънцето преминава през въздушния Ви знак от края на май до края на юни, което означава, че това е времето, в което може свободно да общувате и да разменяте идеи. Честит рожден ден, любопитни Близнаци! Чувството Ви за възприятие е най-силно сега, затова ще успеете да забележите неща, които другите игнорират. Меркурий е също планетата на семейните отношения – какво по-добро време да се видите с брат си или сестра си от месеца на рождения Ви ден! Независимо дали си пишете по няколко пъти на ден или не сте се виждали с години, сега е моментът да заздравите още повече връзката си.
Време е да обърнете повече внимание на детайлите в края на август, когато Слънцето е в Дева. Основни ще са здравословни проблеми, особено проблеми със стомаха и червата, които най-вероятно ще преодолеете бързо. Вслушайте се в организма си и посетете специалист, за да предотвратите появата на по-сериозни проблеми.

Рак
Раци, тази година е време да поставите собствените си нужди на преден план!

Зодиакалният Ви знак е едно цяло с Вашите променливи емоции, което изяснява защо Луната Ви управлява. Тази година наблюдавайте внимателно движенията на Луната и ще успеете по-добре да разберете какво Ви кара да сте емоционални. Започваме с лунно затъмнение във Вашия знак в средата на януари. Това може да Ви повлияе в дълготраен план, тъй като затъмнението е свързано със семейството и със специалната връзка между родителя и детето.
В края на юни друго лунно затъмнение във Вашия знак съвпада с началото на рождения Ви месец, което Ви дава възможност да започнете отначало (отнася се особено за сфери, които са пряко свързани с приоритети Ви, както и с хората, които са станали част от живота Ви или са го напуснали през последната година). Това е Вашият шанс да разберете какво Ви липсва и от какво можете да се отървете. Раци, време е да захвърлите всичко онова, което вече си е свършило работата. Оставете го внимателно, но и с увереност.
Слънцето е във Вашия знак от края на юни до края на юли. Това е идеалното време да се поупражнявате върху грижата за самите себе си и за Вашите любими хора. Способността добре да се грижите за себе си е пряко свързана със способността да се грижите и за другите – това означава, че ако не се научите да правите неща за себе си, връзките Ви с останалите също могат да пострадат. Вземете си някой друг почивен ден, отидете на СПА и презаредете силите си. Честит рожден ден, всеотдайни Раци!

Лъв
Бъдете най-добрият лъв през 2024 година!

Обичате да сте заобиколени от внимание, което оправдава защо точно Слънцето е Ваш покровител. С началото на 2024 година Слънцето встъпва в земния, отговорен Козирог, което ще Ви накара да правите нещата за успеха, а не за славата, както по принцип. Това обаче се променя към края на месец юли, когато Слънцето е във Вашата зодия и настъпва рожденият Ви ден. Честит рожден ден, изразителни Лъвове! Вие обичате да излизате и сте игриви по природа. Копнеете за връзка с прародителите си. През следващите четири седмици сте в центъра на купона и допринасяте за колорита и драмата, която е липсвала в живота на любимите Ви хора.
Емоционалната Луна е Ин за егоистичния Ян, затова слънчевото затъмнение в края на юни е също така просветляващо за Вас, Лъвове. Този период кара някои неудобни за Вас емоционални теми да излязат на повърхността и да Ви накарат да се чувствате, сякаш това не сте Вие. Вземете си поука от тези мрачни времена и освободете място за ново емоционално начало.
Раненият Хирон също пътува през Овен (който управлява първият дом и е огнен знак) тази година. Това може да Ви накара да си зададете въпроса „Кой съм аз?”. Личностната криза е един от Вашите най-страшни кошмари и може да окаже огромен натиск върху егото Ви. За щастие успявате да се откъснете от тази натоварваща енергия между средата на юли и средата на декември, когато имате шанс да си спомните кои сте всъщност.

Дева
Деви, обърнете повече внимание на тялото и ума си през новата 2024 година!

Вашата планета-покровител, Меркурий, е една от най-бързо движещите се планети. Това е и причината да сте бързи във всичко и да сте винаги нащрек. През новата 2024 година Меркурий започва в практичния, земен Козирог и бързо влиза в съюз с Юпитер, което задава оптимистично начало за годината. Започнете годината с отворени обятия и с много приятели!
Внимавайте за трите ретроградни периода на Меркурий (16 февруари – 9 март; 18 юни – 12 юли и 13 октомври – 3 ноември). Тъй като Меркурий е Вашата планета, то най-вероятно сте наясно, че този транзит ще се опита да забави случващото се. Не се притеснявайте – Вашето позитивно отношение ще се окаже много полезно в случая. През 2024 ретроградите на Меркурий посещават всички емоционални, водни знаци, което води до победа на интуицията над разума, когато се сблъсквате с проблеми.
Слънцето свети във Вашия зодиакален знак от края на август до края на септември. Време е за рождения Ви ден, работливи Деви! Краят на лятото е идеалният момент да се отървете от ненужното и да бъдете по-подредени. Вашите приятели и семейство могат да Ви потърсят за помощ, свързана с въвеждане на ред и в техния живот.
Моментът също така ще е подходящ да се погрижите за здравето си. Запазете си час за профилактични прегледи и прегледайте добре всякакви изследвания, които сте си правили през годината.

Везни
Чувството Ви за честност и обективност Ви води до успех през 2024 година.

Вашата нежна планета Венера започва годината във въздушния Водолей, но бързо преминава в по-чувствителните и състрадателни Риби в средата на януари. Този комфортен съюз носи със себе си много романтични мигове, които ще Ви помогнат да разбирате по-лесно хората около Вас, да прощавате и да обичате. Венера минава през Вашата зодия в края на октомври и поставя на преден план Вашите връзки с близките Ви. Не позволявайте на стремежа Ви да преговаряте с хората да доведе до нерешителност.
От средата на май до края на юни, докато е в трезвомислещите Близнаци, Венера е в ретрограден цикъл. Това Ви кара да се замислите за противоречията в живота си. Този транзит Ви дава сили да преоткриете двойнствеността във Вашия живот и да разберете по-добре любовта и омразата, която изпитвате. Това ще доведе до баланса и мира, за които така силно копнеете.
Слънчето огрява Вашата зодия цял месец, като започва в края на септември. Честит рожден ден, дипломатични Везни!
Вътрешната и външната Ви красота е видима с просто око и това е причината хората да гледат на Вас като на модел за подражание. В този период може да срещнете трудности при вземането на решения, тъй като ще търсите най-правилния път. Имайте едно наум, че никога няма изход, който да направи всички щастливи.

Скорпион
Нищо и никой няма да успее да “разклати” увереността Ви през 2024 година!

Скорпионът отдавна е зад гърба Ви, но ще започнате да се чувствате още по-добре, когато Марс е във Вашия знак в самото начало на годината. Няколко дена по-късно Марс ще се премести в авантюриста на зодиака – Стрелец, но през първите два дена нищо няма да може да Ви събори! Другият силен съюз, на Марс в Овен в края на юни, може да предизвика безпокойство и егоизъм у Вас, които не са от най-добрите качества на Скорпиона.
Другата Ви управляваща планета, Плутон, който е помощник на Марс, прекарва годината в целеустремения Козирог, което значи, че за Вас ще е още по-важно да получите онова, което толкова силно искате. Може да достигнете големи висини, за да преоткриете себе си. Само помнете, че правите всичко това само за себе си. А 2024 година е година да работите над собствената си личност.
Слънцето прекарва време в уверения Ви знак от края на октомври до края на ноември и изважда наяве най-силните Ви качества. Честит рожден ден, уверени Скорпиони! Желанията Ви изплуват на повърхността и Вие копнеете за все по-близки и по-интимни връзки. Ще бъдете още по-тайнствени отвсякога и ще очаквате същото и от останалите. Изпълнени сте с магнетизъм, на който другите трудно могат да устоят, но Вие сте прекалено претенциозни, когато трябва да избирате кого да допуснете близо до себе си.

Стрелец
Всичко онова, което можете да си представите, можете да превърнете в реалност.

Вашата авантюристична личност се управлява от оптимистичния Юпитер. През 2024 година Юпитер отново е в съюз със сериозния Козирог, което означава, че настроението Ви пак няма да е много оптимистично. Късметът Ви през новата година е пряко свързан с Вашите действия. Затова се постарайте да работите упорито, за да се подсигурите с много късмет и да построите бъдещето си. Ретрограден период от средата на май до средата на септември Ви дава шанс да преразгледате целите си и да преосмислите идеалите си. Ако смятате, че сте на прав път, давайте смело напред. Но ако сте сгрешили, признайте грешката си и сменете посоката.
Вие обичате да говорите с хората и да разширявате кръгозора си посредством пътувания по света. Трите ретроградни периода на Меркурий тази година обаче могат да забавят всичко това. Внимавайте с шестседмичните цикли в средата на февруари, средата на юни и средата на октомври. В тези периоди комуникацията може да се окаже трудна, а повреди в електронни устройства могат да Ви стъжнят живота. Забавени полети, отказани хотелски резервации и неправилни указания на GPS-a могат да направят пътуването в тези периоди истински кошмар. За щастие, благодарение на водното влияние на Рак върху тези ретроградни, инстинктите Ви ще се окажат Вашето спасение.
Слънцето спира във Вашия знак от края на ноември до края на декември, когато ще сте фокусирани върху прераждането на интимните Ви връзки в нещо доста по-мащабно. Честит рожден ден, философско настроени Стрелци! Това е най-доброто време да разширите кръгозора си, да посетите нови места или пък да срещнете нови хора, особено ако те могат да Ви научат на нещо ново за света и за Вас самите.
Има хора, които нямат търпение да стигнат до желаната дестинация, но за Вас най-важно е пътешествието.

Козирог
Опитайте се да съвместите старото с новото, за да бъдете по-успешни през новата 2024 година.

Вашата планета покровител Сатурн е във знака Ви от декември 2017 година и продължава пътуването си и за част от новата година. Фокусирайте се върху целите си и бъдете в хармония с целите за живота си. Помнете, че трябва да имате волята за промяна, за да разкриете потенциала си – работливият Козирог е готов на всичко, за да изкачи върха. Тази година са възможни развитие и прогрес във всички области на живота Ви, ако обърнете внимание на себе си и на най-важното за Вас.
Ретроградният период на Сатурн започва в средата на месец май, след като Сатурн се мести в свободолюбивия Водолей към края на март. Този ретрограден цикъл Ви позволява да си отдъхнете и да погледнете обективно на изминалите месеци и на нещата, които можете да направите другояче.
Слънцето Ви гостува в края на декември, затова, честит рожден ден, целеустремени Козирози! Вие често се подценявани, тъй като обичате да работите за постигането на целите си далеч от хорските погледи. Около рождения Ви ден ще почувствате неочакван прилив на енергия, който може да Ви изненада. Повечето хора може би не знаят за странното Ви чувство на хумор, което изразявате саркастично. Разкрийте повече себе си пред останалите и това ще доведе до разширяване на приятелския Ви кръг.

Водолей
Новата 2024 година е изпълнена с промени и предизвикателства за Вас, Водолеи!

Вашата планета, Уран, предприе голяма стъпка към здраво стъпилия Телец през 2019, а тези двамата не са големи приятели. Уран е експериментатор, а Телецът предпочита консервативния подход, затова ще трябва да се справите с неподходяща енергия.
Ретроградният период за Вашата планета тази година е от средата на август до края на годината – тук можете да си поемете лек дъх от постоянното желание да се бунтувате срещу останалите. Вътрешната Ви борба обаче може да предизвика съвсем различни проблеми, затова се пригответе за битки, които могат да Ви доведат до саморазрушение и разкаяние.
Слънцето преминава през Вашата зодия в началото на 2024, което значи, че от края на януари до края на февруари е време за Вашия рожден ден. Честит рожден ден, Водолеи! Слънцето е в квадрант с Вашата планета за няколко дена след влизането във Вашия знак. Внимавайте за натрупване на нерви и напрежение. Обичате свободата си, но ненавиждате хаоса.

Риби
Преплитане на илюзия и реалност – това описва 2024 година за Вас, Риби.

Нептун подкрепя Вашия идеалистичен подход към живота и точно защото планетата пътува в знака Ви през цялата година е време да дадете свобода на най-смелите си мечти!
Обърнете внимание на интуицията си – тя е “прозорецът” към Вашата душа и показва какво всъщност искате през тази година.
Ретроградният период на Нептун започва в края на юни и продължава до края на ноември, което може да доведе до крах на мечтите Ви. Ще се наложи да “прогледнете” и да се сблъскате с всичко онова, което се отказвали да приемете като реалност. Но Вие сте по-силни отколкото изглеждате и това всъщност може да се окаже за по-добро.
Слънцето се носи из Вашия знак от края на февруари до края на март – честит рожден ден, романтични Риби! Обичате да живеете в мечтания си свят и желаете насаме да се наслаждавате на всичко онова, което би могло да бъде реалност. Транзитът е по време на пролетното равноденствие, което значи, че е време да приемете края на един цикъл и началото на новия. Поемете си дъх, Риби, и съберете сили, за да започнете всичко наново.

Znacite.com
 

Коментари

Трета глуха ( преди 4 месеца )
Кефих се и се смях на Лъва ,толкова е вярно между шегите се прокарват и много истини ще си взема поука от написаното защото вярвам в зодиакални знаци те са създадени от древните маи преди христа!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна