IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 4 януари 2024
Обновен: 18:57 | 11 май 2024

Хороскоп за 5 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 37,34,14,11,12,4

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви, или получавате яснота по подобни въпроси. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 24,28,23,16,10,17

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.
Щастливи числа: 30,9,31,3,16,20

Рак
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Обърнете внимание на семейството си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Вършете си работата и се забавлявайте доколкото е възможно вместо да мислите за чуждите грешки. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 0,32,7,4,19,23

Лъв
В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Очаква Ви нова любов. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 31,8,24,3,18,4

Дева
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви, денят ще бъде напрегнат. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Утре Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 37,40,27,18,3,22

Везни
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. При някои те определено се свеждат единствено до любовната взаимност. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 5,4,20,32,19,21

Скорпион
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Не е желателно да взимате пари на заем. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 40,45,10,32,33,35

Стрелец
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 28,5,46,4,24,1

Козирог
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Грижете се за спокойствието си. Приемете засечките в работата като вид обучение. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ангажирани сте с парични въпроси. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 31,40,44,5,4,17

Водолей
Утрешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 5,3,1,6,39,27

Риби
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 36,45,28,4,27,38

Znacite.com

Коментари

Новини Варна