IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 7 януари 2024
Обновен: 04:05 | 14 май 2024

Хороскоп за 8 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 12,4,33,28,34,31

Телец
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 37,2,35,36,7,3

Близнаци
Понеделник е успешен ден за Близнаците. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Утре обърнете внимание на отношенията си. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 30,13,45,31,18,0

Рак
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Работата навън ще Ви освободи от домашните задължения. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 42,36,15,43,12,32

Лъв
Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Малко по-нервен е утрешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 34,37,35,8,10,25

Дева
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Обърнете внимание и на хората в дома си. Не е разумно да вземате пари в заем. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 11,0,43,25,45,41

Везни
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 36,6,29,11,23,9

Скорпион
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Работата Ви утре ще бъде особено ползотворна. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 41,9,44,13,35,22

Стрелец
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 36,1,19,39,29,33

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Парите придобиват друг смисъл за вас. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 1,18,10,30,33,41

Водолей
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 11,37,21,28,40,43

Риби
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Късметът е с Вас и в любовта. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 38,25,46,20,3,16

Znacite.com

Коментари

Новини Варна