IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 8 януари 2024
Обновен: 15:25 | 14 май 2024

Хороскоп за 9 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 18,34,44,8,9,13

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 42,0,24,27,16,39

Близнаци
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Всичко в крайна сметка опира до парите. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 36,30,15,20,19,31

Рак
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 18,20,3,29,15,10

Лъв
Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 4,5,15,9,45,40

Дева
Вторник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Обърнете внимание и на хората в дома си. Грижете се добре за здравето си. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 29,34,0,8,21,26

Везни
Утрешният ден ще е силно активен. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 13,8,39,37,30,9

Скорпион
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 34,26,17,41,38,29

Стрелец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 25,20,34,22,13,12

Козирог
Във вторник за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. През вторник внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 25,7,38,29,23,21

Водолей
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Утрешният ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Утре Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 21,46,22,2,26,41

Риби
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 31,21,38,42,44,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна