IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 11 януари 2024
Обновен: 06:41 | 6 май 2024

Хороскоп за 12 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Петък е ползотворeн в професионален, финансов и личен план за Овните. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 30,38,16,41,6,18

Телец
В чудесно състояние на духа са повечето от Телците през утрешния ден. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 23,36,40,6,8,24

Близнаци
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Петък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 29,40,11,27,21,13

Рак
Утрешният ден ще е силно активен. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си планове и да изостанете с работата си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 37,28,43,12,2,18

Лъв
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Не проваляйте работата си. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 27,43,2,29,32,42

Дева
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не проваляйте работата си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 0,15,16,32,35,24

Везни
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Може би няма да получите парите, които очаквате, и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 13,19,41,34,6,29

Скорпион
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 5,44,18,16,2,6

Стрелец
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 31,13,17,30,15,6

Козирог
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Козирозите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 21,29,11,19,1,16

Водолей
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Не проваляйте работата си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 35,39,10,24,42,22

Риби
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Петък е изненадващ с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 7,45,22,15,42,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна