IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 12 януари 2024
Обновен: 12:07 | 6 май 2024

Хороскоп за 13 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Бъдете внимателни в избора на партньори. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 37,40,42,41,44,19

Телец
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 41,21,33,40,6,3

Близнаци
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Събота не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 20,14,24,38,10,27

Рак
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 3,10,11,40,46,27

Лъв
Утрешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Голяма част от Лъвовете са завладени от мисълта за материални загуби. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Добре ще е през събота да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 8,36,28,37,20,23

Дева
Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 20,1,0,41,18,28

Везни
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази събота. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 13,43,45,2,9,21

Скорпион
В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през утрешния ден. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Малко по-нервен е утрешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 26,15,42,6,32,11

Стрелец
Утре имате куп неща за вършене. Всичко в крайна сметка опира до парите. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 23,21,16,24,36,37

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Бъдете внимателни при работа с пари. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 41,4,27,37,26,20

Водолей
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази събота. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не е желателно да взимате пари на заем. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 6,2,36,30,12,22

Риби
Бъдете отговорни към своите постъпки. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 25,41,15,30,31,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна