IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 15 януари 2024
Обновен: 21:42 | 27 април 2024

Хороскоп за 16 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 15,27,32,20,34,5

Телец
Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Разговорите за пари са трудни. Във вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Работата Ви изостава. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 33,9,30,11,34,21

Близнаци
Вторник носи успех на Близнаците. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Парите няма да са Ви проблем. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 3,9,18,30,6,37

Рак
Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 22,8,19,11,39,40

Лъв
В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през утрешния ден. Благодатен и плодоносен, вторник предоставя на Лъвовете значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утре вечер се посветете на семейството си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 11,16,9,45,1,24

Дева
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 42,25,31,35,2,38

Везни
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 27,3,39,43,34,30

Скорпион
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 15,23,18,8,42,27

Стрелец
Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 8,24,1,11,22,4

Козирог
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утре сте изпълнени с желание за работа. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 25,4,31,8,32,12

Водолей
Вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. През вторник ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 19,6,16,36,17,27

Риби
Във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем - защото ще се отчете като загуба. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 46,38,14,35,13,29

Znacite.com

Коментари

Новини Варна