IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 16 януари 2024
Обновен: 18:49 | 28 април 2024

Хороскоп за 17 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 6,40,35,18,22,46

Телец
Сряда ще е доста активен и динамичен ден за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Телците през утрешния ден. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Повечето от Вас утре са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. За представителите на Телец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 39,36,7,30,16,31

Близнаци
Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем - защото ще се отчете като загуба. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 30,42,46,41,38,17

Рак
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 15,32,45,14,16,9

Лъв
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Бъдете внимателни при работа с пари. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 43,24,38,23,6,33

Дева
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. В сряда ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 20,23,37,36,43,44

Везни
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. А колко влюбени ще се чувствате утре…. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 0,38,44,40,34,24

Скорпион
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Голяма част от Скорпионите са завладени от мисълта за материални загуби. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 15,44,9,10,12,19

Стрелец
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Сряда ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 25,35,45,11,7,19

Козирог
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 24,44,18,10,15,41

Водолей
Утрешният ден Ви носи известно настроение. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 10,17,21,44,16,43

Риби
Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Ярки любовни постижения. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 22,16,36,45,4,37

Znacite.com

Коментари

Ала бала ( преди 3 месеца )
Тези числа никога не са удачни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна