IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 20 януари 2024
Обновен: 13:04 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 – 28 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 – 28 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 45,42,41,9,38,26

Телец
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 38,13,43,40,9,28

Близнаци
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 3,46,22,1,14,11

Рак
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В здравословен план ще бъдете добре. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 10,30,34,29,7,15

Лъв
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Имате много поводи за вълнения. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 10,28,29,14,15,44

Дева
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 5,2,19,18,21,31

Везни
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 19,2,18,39,23,33

Скорпион
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 34,2,7,21,9,11

Стрелец
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Възможно е да се почувствате самотни. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 8,5,23,24,21,19

Козирог
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 0,36,22,13,41,45

Водолей
В петък ще настъпи нов период за януари – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 26,30,7,27,29,36

Риби
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 6,42,18,11,20,29

Znacite.com

Коментари

Новини Варна