IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 23 януари 2024
Обновен: 09:25 | 29 април 2024

Хороскоп за 24 януари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 януари 2024 (Всички зодии)

Овен
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 33,10,16,3,0,42

Телец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Хубавата музика може да свърши добра работа. Утрешният ден ще е печеливш. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 35,0,40,4,12,33

Близнаци
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.
Щастливи числа: 8,25,42,34,12,16

Рак
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Завършете дълго отлагана работа. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 33,45,36,41,17,24

Лъв
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Утре голяма част от Лъвовете ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 45,29,23,1,9,19

Дева
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази сряда. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 29,22,46,25,44,4

Везни
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 16,41,19,44,14,43

Скорпион
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 3,1,45,39,38,21

Стрелец
Сряда не е еднозначен ден за Стрелците. Възможно е да дадете пари на свои близки. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 14,35,27,18,25,4

Козирог
Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 29,12,30,0,11,36

Водолей
Сряда ще е благоприятен ден за Водолеите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става, зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 45,39,25,36,18,16

Риби
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. В сряда ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 10,15,0,43,40,9

Znacite.com

Коментари

Новини Варна