IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 27 януари 2024
Обновен: 07:21 | 29 април 2024

Седмичен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на февруари. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 4,7,20,39,42,31

Телец
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В края на седмицата се очертават парични приходи. Активно се заемате с реализирането на свой план. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 0,28,20,29,7,3

Близнаци
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. За сега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 0,18,30,36,21,46

Рак
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен план ще бъдете добре. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 46,13,19,36,8,35

Лъв
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Вие сте в добро здраве. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 44,8,0,21,36,15

Дева
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Здравето и тонусът Ви са отлични. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 15,22,45,1,36,23

Везни
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Имате много поводи за вълнения. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 8,34,27,37,23,40

Скорпион
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 25,1,44,15,35,31

Стрелец
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Навлизате в ползотворен делови период. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 17,15,44,16,28,34

Козирог
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 9,42,33,11,10,27

Водолей
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 33,32,23,27,9,38

Риби
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 0,40,5,8,4,11

Znacite.com

Коментари

Новини Варна