IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
00:09 | 29 януари 2024
Обновен: 11:47 | 3 май 2024

Хороскоп за 30 януари 2024 - Стрелец

Вторник е добър ден за вас

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за 30 януари 2024 - Стрелец

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Щастливи числа: 32,46,28,1,7,17

Коментари

Събева ( преди 3 месеца )
А,ние такива ли сме.Стрелците лесно не се поддават на комплименти,а и интуицията им подсказва,когато искат да ги използват.Не винаги показва какво виждат и разбират Може би в това отношение трябва да поработят върху себе си.Приятна вечер.Благодаря.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна