IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 1 февруари 2024
Обновен: 20:58 | 27 април 2024

Хороскоп за 2 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 2 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 14,33,26,4,37,40

Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Изясняват се нещата и в любовта. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 26,1,20,30,32,35

Близнаци
Петък носи успех на Близнаците. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Обърнете внимание и на хората в дома си. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 24,14,43,38,34,42

Рак
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Приемете засечките в работата като вид обучение. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 19,46,30,11,16,26

Лъв
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Утре Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 39,8,40,29,32,25

Дева
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 21,34,19,33,12,3

Везни
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Помислете как да изненадате приятно семейството си. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 28,1,38,39,13,42

Скорпион
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Скорпион. Отделете време за семейството си. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни при работа с пари. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 23,15,28,44,9,0

Стрелец
Петък ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 44,9,4,26,16,41

Козирог
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Козирозите през утрешния ден. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 24,22,31,42,4,46

Водолей
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. И Водолеите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 4,2,13,45,30,8

Риби
Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре ще се окаже илюзорна. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 12,10,13,29,5,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна