IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 4 февруари 2024
Обновен: 03:19 | 6 май 2024

Хороскоп за 5 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Овен. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 8,7,39,1,15,45

Телец
В понеделник не се претоварвайте. Обърнете внимание и на хората в дома си. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 40,42,18,23,20,25

Близнаци
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Всичко в крайна сметка опира до парите. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 7,35,28,46,13,22

Рак
Утрешният ден ще е силно активен. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Грижете се добре за здравето си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 16,25,3,20,36,5

Лъв
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 42,41,0,40,30,38

Дева
Понеделник е успешен ден за Девите. Работа и много силни вълнения у дома. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 32,28,44,30,22,13

Везни
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. За представителите на Везни се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Объркани сте емоционално. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 12,0,27,15,24,34

Скорпион
Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Близките също желаят да им отделите от времето си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 6,8,3,33,24,19

Стрелец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 1,5,46,19,34,38

Козирог
Утре сте с променливо настроение. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Грижете се добре за здравето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 39,30,35,21,42,31

Водолей
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 9,0,14,36,4,31

Риби
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Добре би било да се погрижите за здравето си. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 19,38,33,39,43,42

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна