IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 5 февруари 2024
Обновен: 11:37 | 6 май 2024

Хороскоп за 6 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 6 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 18,16,14,33,3,39

Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Новини, свързани с работата Ви, може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 9,26,46,39,14,32

Близнаци
Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 24,8,22,42,43,20

Рак
Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 11,46,29,39,0,3

Лъв
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Обърнете внимание на здравето си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 36,12,18,42,13,2

Дева
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация, е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 46,19,10,40,33,36

Везни
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 46,35,21,45,28,10

Скорпион
Във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Утре Скорпионите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 45,36,29,25,6,15

Стрелец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Във вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Предстои Ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата Ви до момента. При необходимост потърсете помощта на близките си и на Вашите колеги. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 19,23,21,12,46,4

Козирог
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Утре обърнете внимание на отношенията си. Вторник не е лош ден за Козирозите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 10,22,33,8,38,27

Водолей
Вторник не е еднозначен ден за Водолеите. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 22,19,39,45,11,29

Риби
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ще се заемете с нова и приятна работа. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 20,34,12,11,26,45

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна