IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 9 февруари 2024
Обновен: 02:55 | 6 май 2024

Хороскоп за 10 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 10 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 39,42,32,7,5,3

Телец
Събота ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 33,20,1,24,9,0

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 1,28,5,18,37,17

Рак
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 38,4,43,41,1,18

Лъв
Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. С малко пари можете да постигнете много. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Всички представители на Лъв са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 38,7,40,30,9,15

Дева
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази събота. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Събота е добър и благоприятен ден за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 21,15,42,13,33,25

Везни
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Работата Ви утре ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 8,46,19,37,23,10

Скорпион
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утрешният ден е за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Харчите пари за лични неща. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 31,7,3,24,35,19

Стрелец
Утре имате куп неща за вършене. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Посветете събота на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 24,32,23,30,41,38

Козирог
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 32,10,9,35,45,11

Водолей
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Парите придобиват друг смисъл за вас. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 44,23,18,13,40,10

Риби
Събота е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 12,25,11,6,43,20

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна