IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 12 февруари 2024
Обновен: 17:35 | 5 май 2024

Хороскоп за 13 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 38,43,1,18,7,37

Телец
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 30,46,11,8,40,17

Близнаци
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Разговорите за пари са трудни. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 43,44,35,10,17,2

Рак
Във вторник не се претоварвайте. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. В семействотоси играете ролята на балансиращ фактор. Отидете на работа в добро настроение. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 17,22,1,9,10,38

Лъв
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 0,39,29,46,17,41

Дева
Вторник не е еднозначен ден за Девите. Имате работа, която не бива да отлагате, ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прераснат в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Избягвайте рискови операции с пари. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 31,11,44,25,21,35

Везни
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 17,23,36,44,26,1

Скорпион
Във вторник не се претоварвайте. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Вторник е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 23,15,0,41,43,4

Стрелец
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 33,12,34,36,4,43

Козирог
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Разговорите за пари са трудни. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 18,29,0,14,9,11

Водолей
Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 5,4,30,1,8,45

Риби
Утрешният ден Ви носи известно настроение. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 44,25,2,19,35,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна