IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 16 февруари 2024
Обновен: 17:26 | 28 април 2024

Хороскоп за 17 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 30,36,15,32,1,24

Телец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се добре за здравето си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 40,5,43,18,23,42

Близнаци
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Събота не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 19,5,35,34,10,32

Рак
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 32,29,43,35,23,16

Лъв
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не е разумно да вземате пари в заем. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Бъдете внимателни, ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 4,25,10,37,1,31

Дева
Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 24,30,21,34,19,35

Везни
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Обърнете внимание на здравето си. Утре вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 31,44,18,36,17,7

Скорпион
Бъдете отговорни към своите постъпки. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 15,0,30,32,8,41

Стрелец
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Бъдете активни в спорта. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 26,1,0,18,43,25

Козирог
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Грижете се добре за здравето си. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 7,12,14,43,25,20

Водолей
Събота носи успех на Водолеите. Успехът на Водолеите през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 2,15,43,9,12,21

Риби
В събота не се претоварвайте. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Завършете дълго отлагана работа. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 42,41,9,34,2,24

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна