IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 17 февруари 2024
Обновен: 18:33 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 – 25 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 – 25 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 46,20,10,11,21,44

Телец
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В края на седмицата се очертават парични приходи. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 35,16,33,15,42,46

Близнаци
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В края на седмицата се очертават парични приходи. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 40,15,42,36,25,24

Рак
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Нервната Ви система е претоварена. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 23,41,39,45,18,3

Лъв
Новина отдалече може да Ви зарадва. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 29,9,0,14,27,15

Дева
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 27,32,36,9,10,28

Везни
Новина отдалече може да Ви зарадва. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В семейството Ви може да има болен. Грижете се за здравето си. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 20,16,7,45,44,38

Скорпион
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Има риск от главоболие. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 37,43,44,6,11,7

Стрелец
Новина отдалече може да Ви зарадва. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 1,46,40,23,44,11

Козирог
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Имате много поводи за вълнения. Живейте живота, който вие искате, и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 1,13,40,41,39,7

Водолей
Идва вашето време. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В живота Ви може да влязат нови хора. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 7,29,27,36,31,28

Риби
Новостите Ви привличат и, без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 4,17,6,18,41,9

Znacite.com

Коментари

Ники ( преди 2 месеца )
Невероятен хороскоп.Винаги се сбъдва! Как сте толкова точни?Поздравления и много успехи!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна