IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 20 февруари 2024
Обновен: 22:52 | 28 април 2024

Хороскоп за 21 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е силно активен. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 18,15,9,42,0,6

Телец
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 27,31,29,42,14,12

Близнаци
Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 45,40,20,28,21,13

Рак
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават… Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 32,13,16,9,31,24

Лъв
Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 8,23,36,21,17,6

Дева
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 24,19,31,1,42,18

Везни
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 5,27,23,39,32,26

Скорпион
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Притеснени сте и без желание за работа. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 25,35,43,5,44,13

Стрелец
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Към парите също трябва да подходите разумно. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 38,5,18,26,19,13

Козирог
Утре сте с променливо настроение. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Добре щее през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 2,7,26,24,27,42

Водолей
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 31,5,35,26,27,45

Риби
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Парите идват и си отиват. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 21,25,30,4,9,8

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна