IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 21 февруари 2024
Обновен: 03:07 | 29 април 2024

Хороскоп за 22 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък носи успех на Овните. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 15,21,7,18,30,0

Телец
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Телците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 32,8,24,43,36,1

Близнаци
Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Грижете се добре за здравето си. От неочаквано място може да получите пари. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 10,5,28,36,1,4

Рак
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Обърнете внимание на семейството си. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 28,4,35,20,6,44

Лъв
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Съхранявайте старателно документите и парите си. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 17,14,28,9,15,16

Дева
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 19,5,22,21,41,3

Везни
Утрешният ден ще е силно активен. Обърнете внимание на здравето си. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 10,39,12,31,23,43

Скорпион
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. За търсещите работа четвъртък е изключително плодотворен, както и по отношение на материалните придобивки. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 30,33,40,5,28,45

Стрелец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. През четвъртък ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 16,9,34,15,18,40

Козирог
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Възможно е да дадете пари на свои близки. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 10,29,14,22,6,40

Водолей
Утрешният ден ще е силно активен. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Парите идват и си отиват. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 32,13,34,24,21,37

Риби
В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през утрешния ден. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 13,41,40,42,27,36

Znacite.com

Коментари

Новини Варна