IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 24 февруари 2024
Обновен: 22:34 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп за 26 февруари – 3 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 26 февруари – 3 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 13,25,32,41,17,11

Телец
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за последния момент. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 17,15,1,28,25,45

Близнаци
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 40,6,18,25,21,5

Рак
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 27,11,38,37,30,41

Лъв
В петък ще настъпи нов период за февруари – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Вие сте в добро здраве. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 20,29,16,38,7,13

Дева
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В живота Ви може да влязат нови хора. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви
Щастливи числа: 18,40,37,26,11,12

Везни
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 30,7,32,13,19,37

Скорпион
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 33,22,31,20,42,29

Стрелец
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 11,36,16,15,30,41

Козирог
Идва вашето време. Вие сте в добро здраве. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 41,3,2,5,9,21

Водолей
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 26,32,6,35,12,30

Риби
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в февруари, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 9,8,3,33,12,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна