IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 25 февруари 2024
Обновен: 05:34 | 29 април 2024

Хороскоп за 26 февруари 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 февруари 2024 (Всички зодии)

Овен
Утре имате куп неща за вършене. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 13,31,1,21,40,29

Телец
Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 12,33,36,0,7,30

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 35,40,21,7,26,27

Рак
Бъдете отговорни към своите постъпки. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 43,28,20,22,3,11

Лъв
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 7,35,9,21,4,39

Дева
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Понеделник не е лош ден за Девите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 36,3,17,8,32,21

Везни
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 36,21,11,13,27,8

Скорпион
Утре имате куп неща за вършене. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 22,34,41,38,31,8

Стрелец
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Объркани сте емоционално. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 46,15,33,38,35,13

Козирог
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 43,40,10,24,23,32

Водолей
В понеделник не се претоварвайте. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от добрата енергия и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 27,34,26,21,42,39

Риби
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 23,9,8,29,32,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна