IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 4 март 2024
Обновен: 22:25 | 27 април 2024

Хороскоп за 5 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Вторник ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 9,16,23,8,28,35

Телец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 37,25,33,9,0,22

Близнаци
Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 12,20,13,11,4,44

Рак
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 38,32,29,27,17,39

Лъв
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 5,46,29,38,36,41

Дева
Утрешният ден ще блести с особен успех за Девите. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 7,1,42,14,40,21

Везни
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 6,36,41,31,35,46

Скорпион
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утре сте изпълнени с желание за работа. Всичко в крайна сметка опира до парите. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 38,41,2,19,6,24

Стрелец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 16,20,12,7,38,35

Козирог
Бъдете отговорни към своите постъпки. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Обърнете внимание на здравето си. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Парите придобиват друг смисъл за вас. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 25,12,32,35,36,22

Водолей
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Във вторник добре ще Ви се отразява плуването. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не е желателно да взимате пари назаем. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 20,8,13,44,30,38

Риби
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 6,20,34,24,44,28

Znacite.com

Коментари

Новини Варна