IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 8 март 2024
Обновен: 19:59 | 4 май 2024

Хороскоп за 9 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 март 2024 (Всички зодии)

Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 45,11,0,5,18,42

Телец
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 25,38,26,32,36,19

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Имате пари, не търсете повече. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 3,19,40,30,2,33

Рак
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Бъдете внимателни, ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютърът Ви отказва от време навреме. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 19,3,32,8,38,27

Лъв
В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 46,42,14,33,34,0

Дева
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Девите са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 20,13,37,31,15,34

Везни
Събота ще внесе известно вълнение сред Везните. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 1,3,46,42,9,7

Скорпион
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 3,42,10,34,25,28

Стрелец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 28,44,4,13,16,34

Козирог
В събота за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Козирозите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 12,15,44,29,24,11

Водолей
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 15,43,16,29,31,22

Риби
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни при работа с пари. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 42,3,46,21,7,39

Znacite.com

Коментари

Новини Варна