IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 12 март 2024
Обновен: 00:12 | 4 май 2024

Хороскоп за 13 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден ще e също подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не е желателно да взимате пари на заем. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 29,3,31,6,27,28

Телец
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не проявявайте прекалена активност на работното място. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ще Ви зарадват приходи. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 9,17,41,36,8,24

Близнаци
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 15,25,33,18,3,28

Рак
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 4,5,19,14,10,43

Лъв
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Утре обърнете внимание на отношенията си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 1,2,45,21,30,18

Дева
В сряда за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Не прекалявайте с похапването. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 41,17,31,39,8,16

Везни
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Бъдете внимателни в избора на партньори. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 7,8,16,1,41,30

Скорпион
Сряда не е еднозначен ден за Скорпионите. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Повечето от Вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 2,38,44,26,10,1

Стрелец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 25,34,24,13,32,46

Козирог
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утре обърнете внимание на отношенията си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 46,16,5,21,0,41

Водолей
Сряда ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Утре Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 30,15,28,0,11,39

Риби
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Риби. През сряда може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Малко по-нервен е утрешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 5,33,31,3,40,21

Znacite.com

Коментари

didier93 ( преди 1 месец )
Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от 2000 до 4,000,000 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com Телефон за WhatsApp: +33 6 44681046
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Новини Варна