IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 15 март 2024
Обновен: 19:45 | 27 април 2024

Хороскоп за 16 март 2024 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 март 2024 (Всички зодии)

Овен
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 32,42,30,38,21,34

Телец
Събота ще е благоприятен ден за Телците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Събота е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 40,13,14,42,29,33

Близнаци
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утрешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 22,44,8,28,11,46

Рак
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Важен ден за печалба. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 34,27,17,0,16,32

Лъв
Събота е успешен ден за Лъвовете. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Събота не е лош ден за Лъвовете, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 23,39,16,40,28,0

Дева
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Работата на вън ще Ви освободи от домашните задължения. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 42,28,4,22,1,14

Везни
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 15,42,9,19,25,24

Скорпион
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Събота ще Ви зарадва с хубава делова новина. В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи.Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 12,2,37,44,0,14

Стрелец
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Бъдете сигурни, че нито едно нещо, с което се занимавате, няма да бъде напразно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 31,26,37,40,23,17

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 18,13,9,6,43,7

Водолей
Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви хора подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 28,2,16,33,40,38

Риби
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за ново възникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Утре вечер се посветете на семейството си. А и нужно ли е да свършите всичко утре?
Щастливи числа: 8,0,13,10,16,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна